Foro THINK

Think, és un projecte llarg que hem començat fa poc. L’objectiu principal és aconseguir una visió més objectiva i personal del món, trobar-li sentit a la vida i reflexionar sobre temes com el feminisme, la pobresa o la mort a nivell social, personal i universal.

COM FUNCIONA??

De fet ben bé no és un foro, és un seguit de documents oberts al públic que es van creant amb la participació de gent voluntària que sense cap filtre pot realitzar canvis.

De cada “debat”(així li direm), sortiran tres documents oberts que amb el temps s’aniran acomplexant.

  1. El primer consistirà en aportar la mirada de la societat actual Europea i basant-nos amb el que considera que és socio-èticament correcte donarem una opinió com a societat.
  2. El segon és el mateix però ignorant que som una societat, simplement deduir com ens afecta el tema del debat com a persones que som, tot des d’una perspectiva de l’objectiu de la vida de cada individu.
  3. Finalment, el tercer document, aportarà una mirada més científica mentre es pregunta com afecta l’univers i si podem dir que és negativa o psitivament.
 
Com ja hem dit, el considerem un projecte ambiciós i amb el qual hem de dedicar molt de temps si volem que funcioni, encara així, simplement pel procés considerem val la pena.
 
De moment tenim un gran treball de planificació i hem començat molts documents. Del “foro” només tenim el que seria l’estructura, vegeu aquí: